Знайти митного брокера

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Организация бизнеса

Описание: Здесь можно ознакомиться с нюансами организации разнообразных видов деятельности (узнать какие нужны лицензии, разрешения, как платить налоги и т.п.)
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изгoтoвлeниe диплoмoв или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Olesh » 06.05.2024, 13:47

Чи має хтось досвід із залученням митного брокера для організації міжнародних вантажоперевезень? Шукаю рекомендації, оскільки планую імпортувати косметичну продукцію для свого інтернет-магазину. Дуже важливо, аби процес був прозорим та ефективним. Чекаю на ваші поради!
Olesh
С нами: 4 года 7 месяцев

Сообщение #2 Jack » 06.05.2024, 19:42

Я нещодавно працювала з компанією Транс-Хоуп https://t-h-logistics.com/ua , яка займається митним оформленням та організацією перевезень. Вони виявилися дуже компетентними як митний брокер та перевезення вантажів були організовані без затримок. Завдяки їх допомозі я змогла швидко розпочати продаж моїх товарів. Сервіс був на високому рівні, і вони завжди готові допомогти та відповісти на будь-які запитання. Можу з упевненістю їх рекомендувати!
Jack
С нами: 3 года 2 месяца

Вернуться в Организация бизнеса

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость

Индекс цитирования