Підключення зеленого тарифу

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Организация бизнеса

Описание: Здесь можно ознакомиться с нюансами организации разнообразных видов деятельности (узнать какие нужны лицензии, разрешения, как платить налоги и т.п.)
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изгoтoвлeниe диплoмoв или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Jack » 01.10.2024, 05:58

Хто в темі зеленого тарифу, розкажіть, як відбувається підключення і чи варто це робити зараз? Мене більше цікавить, чи складно все оформити і скільки часу займає вся ця бюрократія з документами. Бо не хочеться застрягти на цьому етапі на півроку. Хто вже підключався, поділіться досвідом, будь ласка!
Jack
С нами: 3 года 2 месяца

Сообщение #2 Olesh » 01.10.2024, 07:20

Так, процес трохи морочливий, але якщо все правильно організувати, то не так вже й страшно. Найскладніше — це зібрати всі документи і дочекатися узгодження. Я теж боявся, що буду тягнутися півроку, але звернувся до SolarMax. Вони все оформили під ключ: від підготовки документів до введення станції в експлуатацію. До речі, якщо цікавить, яка вартість зеленого тарифу у 2025 році , краще дізнаватися зараз, бо тарифи можуть змінюватися. З SolarMax ти точно не потрапиш у халепу, бо вони знають усі підводні камені та нюанси, щоб швидко і безболісно підключити тебе до зеленої енергії.
Olesh
С нами: 4 года 7 месяцев

Вернуться в Организация бизнеса

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя

Индекс цитирования