Сінокосні роботи

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Организация бизнеса

Описание: Здесь можно ознакомиться с нюансами организации разнообразных видов деятельности (узнать какие нужны лицензии, разрешения, как платить налоги и т.п.)
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изгoтoвлeниe диплoмoв или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Jack » 23.07.2024, 08:14

Скоро починаються сінокосні роботи, і я зрозумів, що мої ножі на комбайні вже не витримують. Вони постійно ламаються і не ріжуть як слід. Хто може порадити, де знайти якісні та надійні ножі для комбайнів? Хочеться знайти щось, що буде служити довго і не підведе під час роботи.
Jack
С нами: 3 года 2 месяца

Сообщение #2 Olesh » 23.07.2024, 08:59

Раджу звернутися до Харвест Агро Груп. Вони реально рятують ситуацію, якщо треба купити ножі для комбайнів https://harvest-agro.com.ua/ua/all-products/nozhi-dlya-kombajnov/ . Їх ножі виготовляються з високоякісних сертифікованих матеріалів і обробляються за сучасними технологіями. Я замовляв у них ножі для свого комбайна, і тепер жодних проблем – працюють як годинник. Плюс, у них є можливість замовити ножі за індивідуальними розмірами, що дуже зручно. Рекомендую звернути увагу на їх продукцію, бо це справжня знахідка для таких робіт.
Olesh
С нами: 4 года 7 месяцев

Вернуться в Организация бизнеса

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 1 гость

Индекс цитирования