Майнінг криптовалют

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Организация бизнеса

Описание: Здесь можно ознакомиться с нюансами организации разнообразных видов деятельности (узнать какие нужны лицензии, разрешения, как платить налоги и т.п.)
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изгoтoвлeниe диплoмoв или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Sanim » 29.07.2024, 17:22

Друг займається криптовалюта, якщо бути точніше він майнер. Я подивившись на його успіх теж хочу спробувати себе в цій сфері. Друг своїх секретів не розкриває, тому хочу навчитися всього самостійно.
Sanim M
Аватара
С нами: 3 года 10 месяцев

Сообщение #2 Dampire » 29.07.2024, 19:01

В інтернеті можна всю потрібну інформацію знайти. Думаю, що це взагалі не проблема.
Dampire M
Аватара
С нами: 3 года 10 месяцев

Сообщение #3 Lanset » 30.07.2024, 07:13

Ознайомтеся з інформацією про пул майнінгу https://blog.whitebit.com/uk/what-is-a-mining-pool/ тут і приєднуйтесь до інших майнерів, щоб забезпечити стабільне зростання вашого доходу від криптовалюти. У статті міститься докладний покроковий опис процесу з докладними поясненнями. Для досягнення успіху у цій галузі використовуйте блог та біржу WhiteBIT – вони забезпечать вас бажаними результатами.
Lanset M
Аватара
С нами: 4 года

Вернуться в Организация бизнеса

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя

Индекс цитирования