Дівчина хоче красиве дзеркало

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Gamburg » 19.04.2023, 15:29

У моєї коханої дівчини через кілька тижнів день народження. Я все допитуюся, що їй подарувати, але вона каже, що нічого. Тільки якось обмовилася, що в неї в кімнаті побилося дзеркало. Як думаєте, їй сподобається такий подарунок?
Gamburg
С нами: 4 года 10 месяцев

Сообщение #2 RaisaVl » 19.04.2023, 15:43

Думаю, що їй точно сподобається ось таке дзеркало в дерев'яній рамі https://zerkala.lviv.ua/categories/v-derevianii-ramtsi . Воно справді оригінальне та неповторне. І якщо ця річ їй зараз потрібна, думаю, вона зрадіє такому подарунку. От тільки не зволікайте із замовленням, адже там потрібно чекати кілька тижнів, адже дзеркала виготовляються під кожного клієнта. Да і ще доставка із Львова може зайняти два-три дні.
Вложения
23a89b4ce3.jpg
RaisaVl
С нами: 4 года 11 месяцев

Сообщение #3 Gamburg » 19.04.2023, 15:49

Думаю, що дзеркало, як на фото, їй дійсно сподобається. А якщо вистачить грошей, то куплю їй ще якусь прикрасу. Такому подарунку вона точно зрадіє. РС. А дзеркало справді круте)
Gamburg
С нами: 4 года 10 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 4 гостя

Индекс цитирования