Буріння свердловини

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Lorena » 27.04.2023, 15:57

Доброго дня. Колеги, таке питання до вас. Потрібно мені свердловину пробурити десь на 70-80 метрів. Чи можете підказати адекватних майстрів, щоб працювали швидко та якісно, та й по цінах не заганялись.
Lorena
Аватара
С нами: 5 лет 6 месяцев

Сообщение #2 Bleralda » 28.04.2023, 15:13

Я навіть не знаю. За рік ціни на все виросли, думаю, шо й свердловину можна пробурити тепер не за ті грощі, що два роки назад. Та й фірма, де ми замовляли закрилась. Не підкажу зараз.
Bleralda
Аватара
С нами: 5 лет 7 месяцев

Сообщение #3 Lanset » 29.04.2023, 14:50

Не хвилюйтесь так, пробурити свердловину - не проблема. Робиться це швидко й воду будете мати постійно. Про ціни раніше не знаю, я недавно заказав послугу. Можу впевнено сказати, що хороші фахівці в BSV , саме до них звернувся. Вони детально проконсультували у всіх питаннях, порадили місце для свердловини. Працювали два дні, більшу частину роботи зробили за день. Так швидко й злагоджено, все обладнання для роботи у них своє. Я задоволений, чудова робота.
Lanset M
Аватара
С нами: 4 года

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 9 гостей

Индекс цитирования