Гербіциди від бур'янів

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 alexbordug » 06.08.2023, 07:59

Мені у спадок від бабусі дістався земельний пай. Останні два роки на ньому нічого не вирощувалося, земля перебувала під паром. Наступного року планую засіяти поле кукурудзою. Зараз приводитиму його до ладу, там дуже багато розвелося бур'янів. Щоб повністю їх позбутися, вирішив обробити землю гербіцидами. Багато хто мене від цього відмовляє, що я вже й сам засумнівався, чи не зашкодять гербіциди моєму майбутньому врожаю. Підкажіть, як правильно вчинити, а то я новачок у цій справі.
alexbordug
С нами: 4 года 7 месяцев

Сообщение #2 kolma » 07.08.2023, 08:27

Розумію вашу обуреність та побоювання щодо використання гербіцидів, особливо якщо це перший досвід. Однак правильне та ретельне використання гербіцидів може бути корисним для боротьби з бур'янами та підготовки землі до посіву. Можу рекомендувати Гербіцид Кратос® 10л в мене він самий ефективний був. Але звернення до професійного агронома або консультанта з захисту рослин може допомогти вам виконати процес правильно та мінімізувати можливі ризики.
Изображение
kolma
С нами: 4 года 7 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 48 гостей

Индекс цитирования