криптовалютою

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 chert » 23.01.2024, 21:24

Що ж . Я тепер почав займатися криптовалютою . Але мені треба інструменти за допомогою яких було б легше торгувати . Я знаю що є якісь боти які можуть це робити , тільки не знаю де їх знайти

Добавлено спустя 2 минуты 30 секунд:
Привіт, я торгую криптовалютою вже досить таки давно, і знаєте, я хочу сказати вам, що є в мене одна хороша ідея, як ви можете покращити свою роботу в крипті і зменшити ризики . Вам варто було б просто скористатися ботом, який у мене торгує криптовалютою, і якщо ви хочете дізнатися, де його знайти, то просто переходьте на цей сайт darkbot.io . Тут ви зможете знайти себе цей бот, який досить добре займається своїм завданням, це найкращий бот, за допомогою якого можна було б без будь-яких проблем знайти заробіток в криптовалюті
chert
С нами: 1 год 10 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 7 гостей

Индекс цитирования