Барбершоп на Оболоні

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Gamburg » 21.04.2023, 12:35

Друзі, підкажіть, чи є на Оболоні в Києві хороший барбершоп, де зроблять стильну стрижку волосся? А ще хотів запитати, як зараз модно стригти бороду, чи її краще просто зголити?
Gamburg
С нами: 4 года 11 месяцев

Сообщение #2 RaisaVl » 21.04.2023, 12:40

Мій чоловік ходить у Frisor - це саме те, що вам потрібно барбершоп Оболонь. Мені завжди подобається, як його там стрижуть. А стосовно бороди, так це ваша справа. Наприклад, я не люблю, коли мій чоловік ходить волохатий. Тому і примушую його гладко голитися. Але не буду спередчатися із тим, що для багатьох чоловіків доглянута борода дуже пасує. Так що оцініть, як вам із бородою, або запитайте у своєї дружини чи дівчини. Вони вам скажуть правду)
RaisaVl

Сообщение #3 Gamburg » 21.04.2023, 12:45

Ми із дівчиною трохи розходимося у думках стосовно чоловічої краси, тому я її в цьому питанні слухати не буду. Адже вона у мене не запитує, як їй фарбуватися чи ще щось там робити. А за барбершоп спасибі, зараз подивлюся, яка у них адреса.
Gamburg

Сообщение #4 Тремла » 13.04.2024, 10:40

Если Вас интересует качество - то могу Вам посоветовать сходить в барбершоп Туман, потому что именно там сделают из Вас настоящего мужчину. Цены в барбершоп Туман https://tumanbarbershop.com.ua/ более чем адекватные, так что я уверена на все 100 процентов, что Вы совершенно не пожалеете. Это - лучшее место в Киеве!
Тремла
С нами: 4 года 4 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 4 гостя

Индекс цитирования