Хто озбирається в криптовалюті?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 ZaFFkin » 05.07.2024, 09:47

Хто озбирається в криптовалюті? Розкажіть мені що таке копітрейдинг і як копіювати угоди на криптобіржах?
ZaFFkin
С нами: 4 года 11 месяцев

Сообщение #2 Xaleess » 05.07.2024, 19:37

ZaFFkin писал(а):Хто озбирається в криптовалюті? Розкажіть мені що таке копітрейдинг і як копіювати угоди на криптобіржах?

Так, трішки цікавлюся темою. Але великих грошей ще не вдалося заробити на крипті. Можу розказати що копітрейдинг - це коли ти автоматично копіюєш угоди досвідчених трейдерів. Це корисно для новачків, які хочуть вчитися та заробляти. Спочатку обери платформу з функцією копітрейдингу, наприклад, eToro або Binance. Далі знаходиш трейдера, дивишся його статистику та підписуєшся. Важливо аналізувати ризики, не вкладати всі кошти в одного трейдера. Більше про це читай тут https://www.web3.org.ua/shcho-take-kopitrejdynh-i-iak-kopiiuvaty-uhody-na-kryptobirzhakh/ доволі зрозуміла стаття. І сайт цікавий якщо хочеш чомусь навчитися.
Xaleess
Аватара
С нами: 4 года 11 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 6 гостей

Индекс цитирования