Як клеїти вінілові шпалери на паперовій основі?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 креативчик » 28.09.2024, 20:03

Мені дуже потрібна ваша допомога. Я вперше вирішив зайнятися ремонтом самостійно і в мене купа запитань. Хтось може пояснити, як клеїти вінілові шпалери на паперовій основі? Чи треба якось особливо готувати стіни? І взагалі, який клей краще обрати, щоб усе трималося надійно і не відходило через кілька днів?
креативчик
С нами: 5 лет 7 месяцев

Сообщение #2 анжелия » 29.09.2024, 12:14

Щоб зрозуміти, як клеїти вінілові шпалери на паперовій основі https://lux-x.com/ua/novosti/vinilovye-i-flizelinovye-oboi-pravila-primeneniya-kleya/ , варто почати з правильного вибору клею. Вінілові шпалери досить важкі, тому звичайний клей для паперових шпалер не підійде – потрібен спеціальний, з додатковою фіксацією, або універсальний клей для важких шпалер. Перед нанесенням клею стіни слід добре підготувати: очистити від пилу, бруду та залишків старих шпалер, а також обов'язково прогрунтувати – це допоможе кращій адгезії. Нанось клей і на стіни, і на шпалери, давай кілька хвилин, щоб шпалери трохи "відпочили", і після цього акуратно наклеюй на стіну, обережно розгладжуючи валиком від середини до країв, щоб уникнути утворення пухирів.
анжелия
С нами: 2 года 9 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 48 гостей

Индекс цитирования