Сантехніка для дома

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 armen.narbek » 17.05.2024, 09:32

Чи має магазин Водокран програму лояльності для постійних клієнтів або акційні пропозиції? Чи скористалися ви ними?
armen.narbek M
С нами: 4 года 5 месяцев

Сообщение #2 Nonareklon » 17.05.2024, 11:40

Магазин Водокран пропонує широкий асортимент сантехніки від таких відомих брендів, як Grohe, Hansgrohe, Jacob Delafon та багатьох інших. Ці товари відповідали моїм потребам і вразили якістю та різноманіттям. Окрім того, магазин сантехніки Водокран регулярно проводить акції та знижки для клієнтів, що робить покупки ще більш вигідними. Раджу магазин Водокран як надійного партнера для придбання сантехніки.
Nonareklon
С нами: 3 года 11 месяцев

Сообщение #3 Dacad » 17.10.2024, 12:41

Народ, де можна купити душову систему зовнішнього монтажу? Хочу знайти щось з гарним дизайном і щоб якість не підкачала. Може, хтось знає хороший сайт?
Dacad
Аватара
С нами: 5 лет 8 месяцев

Сообщение #4 vefika » 17.10.2024, 12:45

Привіт! Дивись сантехніку та подібні системи в інтернет-магазині Артесан https://artesan.ua/category/shower/dushova-systema-prykhovanoho-montazhu/ Я обирала між системами зовнішнього та прихованого монтажу. З першим - ніяких проблем, встновив та користуєшся. А от другий - це вже трошки складіше, але вигляд більш естетичний. Отже, я другий обрала, а ви вже самі дивіться, що саме вам подобається.

Изображение
vefika
Аватара
С нами: 5 лет 6 месяцев

Сообщение #5 Лапочка » 26.10.2024, 18:58

Які меблі для ванної кімнати найбільше вам подобаються?
Лапочка
Аватара

Сообщение #6 Стальной Ноготок » 26.10.2024, 19:00

Я завжди мріяла про дерев'яні меблі для ванної з дзеркалами з підсвіткою, і, нарешті, ми їх купили в магазині www.dim-interior.com.ua/santehnika-shop/katalog-mebli-v-vannu-kimnatu/pidsvichuvannya-dlya-dzerkal/aqua-rodos. Вони виглядають шикарно і приносять відчуття природності у ванну. Важливо, що меблі просочені спеціальним засобом для захисту від вологи, тому я не переживаю за їх довговічність. А дзеркала - це окрема історія, це неймовірно зручно.
Стальной Ноготок
Аватара

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 7 гостей

Индекс цитирования