Треба придбати спеціальне взуття для роботи в складних умовах

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 makoce » 29.12.2024, 21:43

Друзі, потрібна ваша порада. Мені для роботи треба придбати спеціальне взуття для роботи в складних умовах. Підкажіть, будь ласка, де таке можна знайти? Бажано, щоб якість була гарною, бо працюю багато, і все на ногах, тому і взуття швидко зношується. Може, хтось із вас уже купував таке?
makoce
С нами: 4 года 2 месяца

Сообщение #2 креативчик » 29.12.2024, 21:45

У нас на роботі більшість хлопців бере спецвзуття через інтернет. Там вибір більший і ціни вигідніші. Головне — звернути увагу на матеріали: шкіра чи якісна штучна основа, протиударні носки, антиковзкі підошви. Це допоможе уникнути неприємностей на роботі.
креативчик
С нами: 5 лет 8 месяцев

Сообщение #3 Лилия » 29.12.2024, 21:47

Мій чоловік теж купував собі спецвзуття для складу. Радилася з колегами, і вони порекомендували перевірений магазин, де можна знайти різні моделі. Плюс там є гарантія, і якщо щось не підійде, можна обміняти. Головне — уточнюйте розмір і умови доставки.
Лилия
С нами: 1 год 8 месяцев

Сообщение #4 VladislavaE » 29.12.2024, 21:53

Шукаєте, де купити спецвзуття для складних умов? Тоді вам точно варто звернути увагу на сайт магазину ЗІЗПРОМ. Тут є великий вибір якісного спецвзуття для різних умов роботи. Наприклад, є моделі зі сталевими носками, що захищають пальці від ударів, взуття з водонепроникними властивостями або зі стійкими до агресивних хімікатів матеріалами. Крім того, всі товари відповідають стандартам безпеки, а ціни цілком адекватні. Зручно й те, що можна замовити онлайн із доставкою. Для таких потреб, як у вашого чоловіка, це ідеальний варіант.

Изображение
VladislavaE F
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Сообщение #5 Артемий » 20.01.2025, 00:13

Дякую, за рекомендації. Якраз потрібні якісні робочі кросівки.
Артемий
С нами: 5 лет 1 месяц

Сообщение #6 Fktrc » 20.01.2025, 01:22

Не так давно приобрел рабочие кроссовки в TogTrade и хочу поделиться своим мнением https://togtrade.com/working-shoes/rabochie-krossovki-ru Обувь пришла быстро, прямо в срок, как и обещано на сайте. Кроссовки удивили меня своим качеством: материалы прочные, швы надежные, а подошва не поддается износу, даже после длительного контакта с жесткими и неровными покрытиями. Работая в условиях, где постоянно есть риск травм, я ценю, когда обувь защищает от ударов и проколов, и эти кроссовки идеально подходят для таких задач. Нога в них не устает даже после 12 часов работы, что является немаловажным фактором для меня. Я точно буду рекомендовать этот магазин коллегам, потому что они действительно предлагают качественную продукцию по разумной цене.
Fktrc
С нами: 3 года 6 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 50 гостей

Индекс цитирования