Під час вагітності ми з чоловіком активно обговорювали можливі імена для нашого майбутнього сина. Хотілося обрати щось особливе, але водночас уникнути імен з негативними асоціаціями. Одного разу на форумі для батьків я натрапила на посилання на статтю «ТОП-7 імен, якими не можна називати хлопчиків» на сайті https://osr.kr.ua/top-7-imen-yakymy-ne-mozhna-nazyvaty-hlopchykiv/.
Стаття виявилася надзвичайно інформативною. Автори пояснюють, чому деякі імена можуть нести негативну енергетику або асоціюватися з неприємними історичними персонажами. Наприклад, ім'я Нерон пов'язане з римським імператором, відомим своєю жорстокістю, а ім'я Каїн асоціюється з біблійним персонажем, який вчинив братовбивство.
Після прочитання ми переглянули наш список імен і виключили ті, які могли б викликати негативні асоціації. Це дозволило нам обрати ім'я, яке не лише подобається нам, але й несе позитивну енергетику для нашого сина.
Рекомендую всім, хто стоїть перед вибором імені для дитини, ознайомитися з цією статтею. Вона надає цінні поради та допомагає уникнути можливих помилок при виборі імені.