Точкове освітлення для квартири

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 vefika » 08.03.2025, 08:24

Хочу поставити точкове освітлення у ванній і на кухні. Шукаю щось сучасне, але якісне, щоб не вийшло так, що через рік воно поламається. Де краще купити такі світильники, щоб вони реально служили роками?
vefika
Аватара
С нами: 4 года 11 месяцев

Сообщение #2 Лапочка » 08.03.2025, 08:26

Добрий день! Я думаю, що такі товари краще за все купити тут в Дім Інтер'єру. В них величезний вибір точкових світильників для будь-яких кімнат. Я брала для ванної — вологостійкі, стильні, світять яскраво. Уже два роки — жодних проблем. І ціни в них нормальні, а якість топова.
Лапочка
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #3 RaisaVl » 12.03.2025, 14:25

В Епіцентрі хороший асортимент. Ну і звичайно дивіться на ціну. Бо якісні товари дуже дешевими не бувають. А товарів для освітлення це правило стосуються чи не найбільше.
RaisaVl
С нами: 4 года 4 месяца

Сообщение #4 Gamburg » 12.03.2025, 14:32

Ну ще у ванну я розумію можна взяти точкові світильники, але у кухню вони не дуже пасують. Зараз для кухні є набагато практичніше і сучасніше рішення - трекові світильники. Ви можете повертати лампи у потрібному вам напрямку, тим самим збільшуючи кількість освітлення у певних зонах. Подивитися трекові світильники ви можете тут https://nowodvorski.ua/trekova-sistema/ . І, до речі, у них дуже компетентний консультант Євген, який допоможу визначитися.
Gamburg

Сообщение #5 RaisaVl » 12.03.2025, 14:39

Дійсно, на кухню краще обрати трекові світильники. Їх можна навіть прикріплювати на меблі, таким чином створюючи ідеальне освітлення на робочій зоні кухні. Особисто я про таке давно мрію.
RaisaVl

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 7 гостей

Индекс цитирования