Перевірка ТЦК

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Lanset » 28.10.2024, 13:41

Привіт. Таке питання маю. Хочу дізнатися, чи можна якось визначити чи не перебуває конкретна людина в розшуку ТЦК?
Lanset M
Аватара
С нами: 4 года

Сообщение #2 Dampire » 28.10.2024, 16:43

Я думаю, що про це можна дізнатися онлайн, але де саме та як не можу підказати. Також такий сервіс шукаю.
Dampire M
Аватара
С нами: 3 года 10 месяцев

Сообщение #3 Serova » 22.03.2025, 16:04

Ви можете звернутися безпосередньо до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання особи, щоб отримати інформацію щодо її статусу. Це може бути зроблено особисто або через офіційний запит.
Serova
Аватара

Сообщение #4 Sanim » 22.03.2025, 17:27

Деякі області можуть надавати онлайн сервіси або запити, через які можна перевірити інформацію про особу (наприклад, щодо наявності повідомлень чи наказів). Перевірити статус можна за допомогою таких ресурсів, якщо такі функції надаються.
Sanim M
Аватара

Сообщение #5 Bleralda » 23.03.2025, 12:51

Що стосується мобілізації багато відповідей можна знайти на сайті https://scanbe.io/mobilization . Це платформа для перевірки наявності штрафів або порушень, пов'язаних з мобілізацією. Вебсайт надає можливість дізнатися про невиплачені штрафи або інші адміністративні санкції, які можуть бути пов'язані з мобілізацією чи військовим обов'язком.
Bleralda
Аватара
С нами: 5 лет 7 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: Donkixod и 5 гостей

Индекс цитирования