Як правильно оформити візу до Південної Кореї?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 VladislavaE » 04.04.2025, 13:59

Хочу поїхати до Південної Кореї, але не зовсім розумію, як правильно оформити візу. Чи потрібно проходити інтерв'ю в консульстві, які документи необхідно подавати, і чи є якісь особливості в процесі оформлення для українців? Якщо хтось уже мав досвід, поділіться, будь ласка, подробицями, щоб я не припустився помилок.
VladislavaE F
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Сообщение #2 makoce » 04.04.2025, 14:00

Я вже оформляв візу до Південної Кореї кілька разів, тому можу поділитися досвідом. Загалом, все досить стандартно: потрібна анкета, фінансові документи та підтвердження мети поїздки. Зазначу, що на інтерв’ю слід йти готовим відповідати на питання про плани в країні. Може бути ще корисно оформити страховку на час перебування.
makoce
С нами: 4 года 2 месяца

Сообщение #3 VladislavaE » 04.04.2025, 14:00

Але цікавить, чи є якісь додаткові вимоги для українців, може, потрібно пройти якісь додаткові етапи або подавати додаткові документи? Я чув, що з пандемією можуть бути ще якісь специфічні вимоги для в'їзду.
VladislavaE F
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Сообщение #4 makoce » 04.04.2025, 14:01

Після пандемії в Південній Кореї дійсно з'явилися нові правила. Важливо пам'ятати про медичну страховку, яка повинна покривати не лише лікування на території Кореї, але й екстрену допомогу. Ще одним із обов'язкових вимог є наявність негативного тесту на COVID-19, який має бути зроблений за кілька днів до поїздки. Окрім цього, на момент подачі заявки на візу в південній кореї https://www.hotvisa.com.ua/country/pivdenna-koreya вам слід подати анкети, фінансові документи, а також підтвердження мети поїздки. Враховуючи усі ці зміни, я рекомендую звертатися за консультацією до досвідчених фахівців або безпосередньо до візового центру, щоб уникнути будь-яких помилок. На сайті, як-от hotvisa.com.ua, ви знайдете актуальні інструкції і необхідні документи для подачі заяви. Не забувайте перевіряти також нові вимоги щодо карантину та проходження тестування перед виїздом, бо ці правила постійно оновлюються.
Изображение
makoce
С нами: 4 года 2 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 58 гостей

Индекс цитирования