Хочу придбати коптильню холодного копчення для дачі

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Denniz » 23.04.2025, 16:01

Привіт усім! Хочу придбати коптильню холодного копчення для дачі, але не знаю, де знайти перевірений інтернет-магазин з хорошими відгуками. Хтось може порекомендувати сайт, де можна купити якісну коптильню? Які магазини вам сподобалися? Хочу не переплатити і отримати товар у гарному стані.
Denniz
С нами: 5 лет

Сообщение #2 жулька » 23.04.2025, 18:17

Привіт! Якщо шукаєш де коптильню холодного копчення купити https://aquagradus.com/uk/koptilni-holodnogo-kopchennya/ можу порекомендувати AquaGradus. Я сам там купував коптильню для дачі. Дуже задоволений: хороша ціна, якість на висоті. Вони мають не тільки коптильні, але й усілякі аксесуари для копчення, так що можна все знайти в одному місці. Хлопці проконсультують на вибір, якщо потрібно, і все доставляють вчасно. Тож якщо вирішиш брати, AquaGradus точно не підведе.
жулька
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 9 гостей

Индекс цитирования