Чим ловити великого сома

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Olesh » 01.12.2025, 09:54

Підкажіть, будь ласка, чим краще ловити великого сома? Хочу спробувати цього сезону на річці, де глибина понад 6 метрів. Не знаю, чи вистачить мого звичайного спінінга, і який снасті краще підійдуть для такого гіганта.
Olesh
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #2 Newseeer » 01.12.2025, 11:07

Вітаю! Для великого сома звичайного спінінга справді замало — потрібне потужне вудилище з міцним комлем і хорошим запасом сили. Особисто я користуюся сомове удилище https://flagman.ua/som/f7/vudylyshcha/c166335 , воно чудово витримує боротьбу навіть із важкою рибою. Секрет успіху — у правильному балансі снастей: жорстке вудилище, міцна котушка та товста жилка. До речі, у Flagman багато якісних варіантів із різною довжиною й тестом, під будь-які умови ловлі. Я обрав середній розмір, бо він універсальний — і для човна, і з берега. Головне — не поспішай при виважуванні, сом бере глибоко і чинить серйозний опір.
Newseeer
С нами: 1 год 7 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 42 гостей

Индекс цитирования