Порадьте забудовника

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 ZaFFkin » 21.12.2023, 17:47

Привіт друзі, я в пошуку квартири. Хочу купити від забудовника, щоб було не дорого, а ще хочеться щоб це була нова квартира без сторонньої аури.
ZaFFkin
С нами: 5 лет

Сообщение #2 Xaleess » 28.12.2023, 13:40

ZaFFkin писал(а):Привіт друзі, я в пошуку квартири. Хочу купити від забудовника, щоб було не дорого, а ще хочеться щоб це була нова квартира без сторонньої аури.

Подивіться забудовник ЖК Оптимісто мені дуже сподобався їх комплекс. Неподалік від метро, багато зелені, для діток є де провести час, гарно утеплений, красивий фасад, просторі квартири. Почитайте, подивіться ціни на квартири, зараз там вигідно купувати поки комплекс не введений в експлуатацію.
Xaleess
Аватара
С нами: 5 лет

Сообщение #3 MAHA » 24.10.2024, 09:50

Забудовник обов'язково повинен бути перевіреним і надійним, щоб не перейматися тим, чи запустять ваш будинок в експлуатацію. Надалі важливо і те, як працюватиме жек софіївська борщагівка https://www.sofiya.ua/jkh у вашому житловому комплексі. Раджу цей момент також уточнювати на етапі купівлі житла. Ми живемо в ЖК Софія і можу сказати, що відмінне співвідношення ціни до послуг, тому можна сміливо купувати квартиру для життя на довгі роки.
MAHA
Аватара
С нами: 5 лет 8 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 5 гостей

Индекс цитирования