Я особисто замовляв
туринабол на XPharm кілька місяців тому, і загалом можу поділитися своїм досвідом. Замовивши 10 упаковок, доставка зайняла приблизно 10 днів, що, в принципі, нормально для інтернет-магазинів, що спеціалізуються на спортивному харчуванні та добавках. Єдине, що мене збентежило – це була необхідність уточнити усі дані перед оформленням замовлення. Я спочатку не зрозумів, чому мені запросили додаткову інформацію про здоров'я, але потім з'ясував, що це стандартна процедура для запобігання фальшивкам та контрафакту. На самому замовленні не було жодних сюрпризів. Туранабол прийшов добре упакований, ніяких пошкоджень чи сумнівних ознак. До речі, на XPharm дуже добрий вибір препаратів, і мені вдалося знайти саме той Туранабол, який мені потрібен, за розумною ціною, чого я не завжди зустрічав на інших сайтах. Щодо якості, то тут однозначно не варто покладатися тільки на відгуки на сайті, я завжди перевіряю інші джерела, щоб зрозуміти, що за продукт. Туранабол, який я одержав, виявився оригінальним, жодних побочок не було, хоча, звичайно, завжди є ризик індивідуальних реакцій. Тож я б порадив перевіряти відгуки на незалежних форумах і не замовляти одразу велику партію, якщо немає впевненості у магазині. Ще важливо: я купую тільки через захищені канали і тут XPharm виглядає надійно. Платежі проходять через захищені системи, і я завжди отримував свої замовлення, тому не було приводів для переживань. З огляду на все це, я б сказав, що цей магазин загалом надійний, але завжди потрібно бути обережним, адже в мережі повно шахраїв. Якщо наважишся замовляти, краще почни з невеликої партії, щоб перевірити якість та доставку.