Новини з Олешок

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Артемий » 21.12.2024, 17:01

Стаття про участь спортсмена з Олешок на Паралімпійських іграх-2024 заслуговує найвищої похвали https://oleshki.in.ua/uchast-u-paralimpijskyh-igrah/! Дуже приємно, що місцеві герої отримують увагу та визнання завдяки таким матеріалам. Спортсмен є справжнім прикладом мужності, цілеспрямованості та віри у себе. Особливо сподобалося, як автори розповіли про його шлях до успіху, тренування та підтримку громади. Такі історії надихають не тільки спортсменів-початківців, а й кожного з нас. Пишаємось, що наші земляки прославляють Олешки на міжнародному рівні. Удачі на Паралімпійських іграх-2024 — вся громада вболіває за вас!
Артемий
С нами: 4 года 3 месяца

Сообщение #2 TommyBravo » 24.12.2024, 07:38

Хочеться виказати свою повагу до вашої тематики, та до того, що ви тут підіймаєте дійсно важливі теми для обговорення. Така справа дійсно важлива та потрібна для всіх нас, так само як і новини, котрі супроводжують нас протягом усього дня та допомагають бути в курсі подій. Завдяки новинному порталу startup.co.ua, я можу без усіляких проблем бути в крусі подій, таким чином я дізнався про бенч в IT, що є взагалі новим напрямком в ІТ сфері, та я навіть уявити собі не міг, що така практика можлива, але у сучасному світі можливо вже майже все. Що хочеться також додати, так це той факт, що з їх допомогою, я тепер можу не перейматися з приводу того, де саме мені читати новини, бо саме завдяки їх роботі, я постійно перебувати в інформаційному просторі, що надає мені неаби які можливості для об'єктивного сприйняття новин.
TommyBravo
С нами: 1 год

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: elwin, Nora и 3 гостя

Индекс цитирования