Програми для розвитку дошкільнят

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Jack » 02.01.2025, 06:08

Я шукаю якісні програми для розвитку моєї дитини дошкільного віку. Хочу, щоб вона не просто гралася, а й вивчала щось нове та корисне. Може, хтось має досвід з програмами чи іграми, які допомогли б малюку швидше розвиватися і бути більш зацікавленим у навчанні?
Jack
С нами: 3 года 1 месяц

Сообщение #2 Olesh » 02.01.2025, 07:19

Я сама багато експериментувала з різними програмами, і мені дуже допомогли дидактичні ігри. На сайті Anelok є можливість скачати дидактичні ігри , які ідеально підходять для розвитку різних навичок у дошкільнят. Там є програми, які охоплюють всі основні аспекти розвитку: мова, логіка, математика, а також творчість. Наприклад, ми використовували ігри на розвиток мовлення та пам'яті – це було не тільки корисно, але й весело. Дітям це дуже подобається, і вони навіть не помічають, що це навчання. Вони просто захоплені процесом! Рекомендую глянути – результат одразу буде помітний!
Olesh
С нами: 4 года 6 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 6 гостей

Индекс цитирования