Як обрати надійний WEB-хостинг?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Fantom » 04.01.2025, 12:11

На вашу думку, який WEB-хостинг зараз актуальний? Розглядаю можливість переносу існуючого сайту на більш якісний хостинг, бо поточний працює нестабільно. Цікавлять конкретні рекомендації компаній, які гарантують хорошу підтримку клієнтів.
Fantom
С нами: 2 года 2 месяца

Сообщение #2 Denniz » 04.01.2025, 12:11

Зараз у тренді хостинги, які пропонують автоматичне резервне копіювання. Це особливо корисно, якщо ви регулярно оновлюєте сайт. Я користувався таким рішенням і вже кілька разів відновлював дані після технічних помилок — це справді рятує.
Denniz
С нами: 5 лет 1 месяц

Сообщение #3 VladislavaE » 04.01.2025, 12:12

Я звертаю увагу на ті хостинги, які забезпечують масштабованість. Наприклад, коли трафік сайту починає зростати, є можливість без затримок збільшити обсяг ресурсів. Це важливо, якщо ваш бізнес розвивається і ви плануєте залучати більше відвідувачів.
VladislavaE F
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #4 Wasa » 04.01.2025, 12:13

VladislavaE писал(а):Я звертаю увагу на ті хостинги, які забезпечують масштабованість. Наприклад, коли трафік сайту починає зростати, є можливість без затримок збільшити обсяг ресурсів. Це важливо, якщо ваш бізнес розвивається і ви плануєте залучати більше відвідувачів.

Якщо шукаєте надійний хостинг для сайта https://kub.ua/web-hosting/ раджу компанію «КУБ». Я користуюся їх послугами вже понад рік. Спочатку сумнівався, бо раніше мав досвід із "сирими" хостингами, які просто "лягали" під мінімальним навантаженням.
Тут усе по-іншому. Швидкість завантаження сайту відмінна, підтримка працює миттєво, навіть уночі відписують. Налаштували резервне копіювання, яким раніше взагалі не користувався, а тепер почуваюся спокійно. Сайт більше не падає, навіть під час пікових завантажень, коли запускали акції. Раджу, якщо хочете безпроблемний сервіс.

Изображение
Wasa
Аватара
С нами: 5 лет 1 месяц

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 10 гостей

Индекс цитирования