Електричні лічильники

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 AliceFox » 09.01.2025, 12:33

Нещодавно зібралася оновити лічильник електроенергії в будинку, і тепер роздумую, який саме вибрати — однотарифний чи багатотарифний. Хочеться, щоб він був точним і надійним, а також, щоб у компанії була можливість не лише продати прилад, але й провести монтаж. Чи є хороші пропозиції на ринку?
AliceFox
Аватара
С нами: 4 года 2 месяца

Сообщение #2 Dynya » 09.01.2025, 13:09

Особисто я зверталася до IFEC, коли я шукала нові електричні лічильники https://www.ifec.org.ua/product-category/counters/ для свого дому. Я вибирала багатотарифну модель, щоб заощаджувати на електроенергії вночі, і дуже задоволена результатом. Компанія запропонувала великий вибір моделей на будь-який смак і бюджет, а також забезпечила професійний монтаж. Весь процес від покупки до встановлення був дуже зручним — все організовано швидко і без зайвих турбот. Після монтажу лічильник працює точно і безперебійно, що важливо для ефективного обліку енергоспоживання. Крім того, IFEC надає необхідні сертифікати та гарантії на обладнання, що дає додаткову впевненість у якості. Дуже вдячна за допомогу і сміливо рекомендую компанію, якщо шукаєте надійного постачальника та виконавця монтажних робіт.
Dynya
Аватара
С нами: 1 год 2 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя

Индекс цитирования