Де швидко знайти гроші?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 makoce » 16.01.2025, 13:28

Привіт, друзі! У мене проблеми — терміново потрібні гроші, щоб закрити оренду квартири. Зарплата затримується, а орендодавець вже чекає оплату. У банк звертатися не хочу — це довго, а знайомих турбувати незручно. Можливо, хтось стикався з таким і може підказати, де швидко знайти гроші?
makoce
С нами: 3 года 7 месяцев

Сообщение #2 Лилия » 16.01.2025, 13:29

У мене теж так було, коли треба було купити ліки, а грошей не вистачало. Спершу думала про банк, але там стільки паперів треба зібрати, що часом легше без грошей залишитися. Теж шукала, де можна взяти невелику суму швидко і без зайвих проблем.
Лилия
С нами: 1 год 1 месяц

Сообщение #3 жулька » 16.01.2025, 13:30

Так, банки — це точно не варіант, коли терміново потрібні гроші. Я раніше теж мав такий досвід: знайшов сервіс в інтернеті, думав, що все буде добре, а потім виявилося, що відсотки просто шалені. Зараз намагаюся ретельно читати умови перед тим, як брати кредит, але нові сервіси зручніші.
жулька
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #4 VladislavaE » 16.01.2025, 13:32

Я розумію, як це — коли гроші потрібні терміново, і час працює проти тебе. Якщо шукаєш щось надійне, можеш спробувати звернутися до нового МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ Це новий сервіс, і вони намагаються створити зручні умови для клієнтів. Усе відбувається онлайн: від подачі заявки до отримання грошей. Головне, що тут прозорі умови — без прихованих платежів, як у деяких інших компаніях. Можна взяти невелику суму, якщо треба закрити нагальні витрати, але не забудь уважно читати договір. Раджу звернути увагу, бо вони зараз тільки виходять на ринок, і тому їхні умови можуть бути кращими за інших.

Изображение
VladislavaE F
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 9 гостей

Индекс цитирования