Страница 1 из 1

Вибір форм для паски

Сообщение #1Добавлено: 26.02.2025, 21:50
жулька
Друзі, допоможіть визначитися з вибором форм для паски. Щороку печу в металевих, але часто вони пригорають або випічка прилипає до стінок, і доводиться довго віддирати. Чула, що є силіконові та паперові варіанти, які зручніші у використанні. Можливо, хтось уже пробував різні види?

Сообщение #2Добавлено: 26.02.2025, 21:56
makoce
Наскільки я знаю від дружини, силіконові форми зручні тим, що не потрібно змащувати їх жиром, але, якщо тісто дуже вологе, паска може не рівномірно пропікатися. Паперові форми, навпаки, дуже зручні – випік у них виходить красивим, і не треба нічого мити після використання. Крім того, їх можна знайти з гарними візерунками, що додає святкового настрою.

Сообщение #3Добавлено: 26.02.2025, 21:58
Антоненко
А ще важливо вибирати якісні паперові форми – у дешевих варіантах тісто може пригорати знизу. Силіконові теж нічого, але їх потрібно ставити на деко, бо вони дуже гнучкі, і якщо тісто рідке, воно може деформувати форму під вагою.

Сообщение #4Добавлено: 26.02.2025, 22:04
VladislavaE
жулька писал(а):Друзі, допоможіть визначитися з вибором форм для паски. Щороку печу в металевих, але часто вони пригорають або випічка прилипає до стінок, і доводиться довго віддирати. Чула, що є силіконові та паперові варіанти, які зручніші у використанні. Можливо, хтось уже пробував різні види?
Привіт! Якщо хочеш спробувати щось нове, то паперові форми – чудовий варіант. Вони не тільки спрощують процес випікання, а й дуже зручні, адже в них можна одразу подавати паску на стіл або дарувати. До речі, якщо шукаєш якісні форми, заглянь в онлайн-магазин Любисток – там є величезний вибір не тільки паперових форм для паски https://lubystok.shop/category/formu-dlia-kulychei , а й багато спецій, приправ і прянощів, які можуть зробити твою випічку ще смачнішою. Особливо раджу їхні суміші для випічки – вони містять натуральну ваніль, корицю та інші ароматні спеції. А що стосується форм, то в них є різні дизайни – класичні золотисті, святкові з орнаментами, а також маленькі для індивідуальних порцій.