Де знайти надійний молоток для домашнього ремонту?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 festovoy » 07.03.2025, 04:04

Хочу обрати собі хороший молоток для дрібних ремонтів вдома, типу підбити цвяхи чи щось підправити. Дивився кілька варіантів у будівельних магазинах, але чесно кажучи, якість там так собі, а ціна часто не відповідає. Може хтось підкаже перевірений варіант, який реально прослужить довго? Цікавить і ціна адекватна, і щоб рукоятка була зручна, а не так, що через годину роботи рука відвалюється. Хочеться взяти щось одне, але надовго.
festovoy
С нами: 4 года 4 месяца

Сообщение #2 wibetech » 07.03.2025, 04:59

Був у тебе схожий запит, коли собі шукав молоток для роботи по господарству. Теж перерив багато всього і розчарувався в звичайних магазинах. Врешті вирішив замовити через Інтернет, бо вибір більший і ціни приємніші. Можу порадити глянути на Інтернет-магазин Br-mannesmann. У них якраз гарний вибір молотків для різних потреб, є як класичні столярні, так і гумові, і навіть кувалди. Сам там замовляв і залишився дуже задоволений. Матеріали якісні, рукоятка ергономічна, рука не втомлюється, навіть якщо довго працювати. До речі, ціна мене приємно здивувала, бо аналогічні інструменти в офлайн-магазинах коштували дорожче. Якщо шукаєш, де купити молоток — рекомендую звернути увагу на їхній сайт. Доставили швидко, упаковано було добротно, видно, що підхід серйозний. З тих пір тільки там і замовляю інструмент.
wibetech
С нами: 4 года 4 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 6 гостей

Индекс цитирования