Дитячий садок у Дніпрі

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Тремла » 18.04.2025, 09:04

Доброго дня. Я до вас із запитанням прийшла. Зараз знаходжусь у пошуках приватного дитячого садка у Дніпрі - чи можете Ви хороші порекомендувати варіанти? Я дивилася у бік державних, але коли приїхала в один такий садок на екскурсію - була просто шокована атмосферою, зовсім не сподобалося. І черга до садка – як за безкоштовною ковбасою. Тому дійшла висновку, що краще заплатити трохи більше грошей, але щоб бути впевненою, що дитині буде комфортно і вона не підхопить жодних хвороб через антисанітарію. Прочитала в інтернеті, що є приватний дитячий садок Ельфік https://www.elfik.com.ua/kindergarten, його дуже багато хто хвалить і я зацікавилася. Чи можете Ви мені дати відгуки про цей садочок? У понеділок хочу під'їхати до них, щоб на власні очі переконатися в тому, що сюди можна віддати дитину без побоювань. Ну а Ви що скажете?
Тремла
С нами: 3 года 9 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 6 гостей

Индекс цитирования