Лазерна епіляція чи допоможе? Шукаю студію лазерної епіляції Київ.

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 igrik » 02.05.2025, 06:12

Дівчата, хочу зізнатися: волосся на тілі — це мій головний комплекс в житті. Можливо, з боку іншим це й не кидається в очі, але мене дико напружує. Руки, ноги, пахви - це ще пів біди, я вже мовчу про інші зони. А ще шкіра дуже чутлива, після бритви постійно подразнення, червоні цятки, свербіж. Віск і шугаринг — теж не варіант, бо шкіра "горить" і облазить, особливо в зоні бікіні.
Нещодавно почула про лазерну епіляцію — наче безболісно, надовго і шкіра гладенька. Але я взагалі не орієнтуюсь, з чого почати і куди краще звертатися. Можливо, хтось із вас вже робив? Поділіться враженнями і, будь ласка, порадьте перевірені студії в Києві?
igrik
С нами: 4 года 11 месяцев

Сообщение #2 frontalka » 02.05.2025, 06:14

як я тебе розумію! Я теж усе життя з цим борюсь, особливо влітку, коли одяг відкритіший, постійно якась напруга і комплекс, що десь щось видно. У мене ще така біда, що волосся хоч і не дуже темне, але жорстке, а шкіра — просто капець яка чутлива. Після шугарингу два дні як варена креветка. Воскові смужки не допомагають, а бритва...взагалі ворог №1.
Про лазерну теж задумувалась, але от хочеться дійсно почути реальні поради, бо в інтернеті купа реклами, а правду знайти важко. Дівчата, хто вже робив, розкажіть, що там і як, будь ласка!
frontalka
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #3 night » 02.05.2025, 06:16

Дівчата, я пройшла цей шлях і дуже рада, що наважилась. Лазерна епіляція реально змінила моє життя, звучить пафосно, але це правда. У мене темне волосся і світла шкіра, ідеальне поєднання для лазера. Але головне - це підібрати хороший центр, бо техніка різна, як і підхід майстрів.
Я робила лазерну епіляцію у Києві epilaser.com.ua в EpiLaser - це справді ТОП. В них сучасне обладнання, роблять як 3D лазерну, так і ELOS епіляцію, що важливо, підходить не лише для темного, а й для світлого волосся!
Плюс величезний: працюють у різних районах: Оболонь, Нивки, Комфорт Таун. А головне ... безболісно, чесно! Я боялась, що буде боляче, але все пройшло дуже комфортно. Рекомендую!
Последний раз редактировалось night 02.05.2025, 07:06, всего редактировалось 1 раз.
night
Аватара
С нами: 5 лет 3 месяца

Сообщение #4 igrik » 02.05.2025, 06:23

А як щодо чутливих зон, типу бікіні? Мені аж страшно уявити, бо навіть при думці про віск у цій зоні мене мороз по шкірі бере. І ще: скільки процедур потрібно, щоб був видимий результат?
igrik

Сообщение #5 Жмеринка » 02.05.2025, 06:24

Мене теж ця тема цікавить, зараз складно знайти гарний лазер для видалення волосся.
Жмеринка

Сообщение #6 niksa » 02.05.2025, 06:25

Ого, скільки нас таких, хто мучається з тим волоссям, але це проблема усіх жінок, як не крути
niksa
Аватара
С нами: 5 лет 9 месяцев

Сообщение #7 night » 02.05.2025, 06:27

О, про зону бікіні можу сказати окремо. Я саме з неї й починала! Була дуже скептично налаштована, бо завжди мала сильне подразнення після шугарингу, аж до прищиків. Але після першої процедури лазером - був шок. Реально менше волосся, ніякого почервоніння, і - увага - жодного свербежу на наступний день! Я теж робила лазерну епіляцію бікіні в EpiLaser https://epilaser.com.ua/ua/epilyaciya-bikini/ у них класні майстри, які дуже делікатно працюють з інтимними зонами. Особливо рекомендую їхню ELOS-епіляцію в зоні бікіні, для мене це просто порятунок. Тож якщо хочеш реально позбутися комплексу, спробуй саме там!
night
Аватара

Сообщение #8 frontalka » 02.05.2025, 06:29

Я вже прям захотіла! А скільки днів після епіляції треба не засмагати і не ходити в басейн, не знаєш? Бо в мене скоро поїздка на озеро, а дуже хочеться встигнути зробити бікіні до того. І ще, скільки процедур тобі знадобилось?
frontalka
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #9 night » 02.05.2025, 06:30

Після процедури бажано 5 днів не засмагати, не паритись у сауні, не ходити в басейн, бо шкіра має відпочити. Якщо плануєш їхати на озеро, то краще зробити хоча б за тиждень. А процедур у мене було 10, і результат вже після 4-ї був помітний. Зараз просто іноді роблю підтримуючу раз на пів року і все.
Важливо не голити шкіру між процедурами іншими методами, окрім бритви. І обов’язково слухати рекомендації майстра , вони підказують по типу шкіри, режиму тощо.
night
Аватара

Сообщение #10 igrik » 02.05.2025, 06:31

Я вже записалась на консультацію в EpiLaser на Нивках. Хочу теж почати з бікіні, бо літо наближається. Сподіваюсь, моя історія буде така ж позитивна, як у вас! Дякую, що поділилися досвідом.
igrik

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 9 гостей

Индекс цитирования