Развлечение на досуге

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Дельфин » 21.11.2021, 07:19

Всі ми тут працюємо до втрати свідомості, тоу що любимо свою роботу і відповідально до неї відносимось. Але, коли приходимо додому, то на нас чекають дітки. Ось моя дочка, хоче, щоб я з нею пограв в ігри компьютерні. Яким ви віддаєте перевагу? Поділіться.
Последний раз редактировалось Дельфин 21.11.2021, 07:42, всего редактировалось 1 раз.
Дельфин
С нами: 3 года 6 месяцев

Сообщение #2 loginov » 21.11.2021, 07:22

Я вас дуже розумію, сам такий. Робота на першому місці. Доки все не перевірю з точністю, додому йти не можу. А дома діти і їм увага теж потрібна.
Последний раз редактировалось loginov 21.11.2021, 07:36, всего редактировалось 1 раз.
loginov

Сообщение #3 Василий Паровозов » 21.11.2021, 07:31

Ми любимо грати в різні ігри, особливо діти полюбляють грати в ігри з тваринами. Ви чули про гру Mope.io: тварини https://www.manamonster.com/uk/games/9162-mope-io Вона заволодіває вашою уявою на довгий час. Дітки в захваті, головне вчасно вміти зупигитись. А то ж ви всі розумієте, як можна підсісти на компьютерні ігри. Гаджети і так заполонили наше життя.
Василий Паровозов

Сообщение #4 loginov » 21.11.2021, 07:35

Ми більше любимо щось шукати, або логічні ігри, які розвивають мислення. Дочка має гарну память. Я хочу щоб вона теж гарно розбиралась в математиці і могла пристосувати своє знання в майбутньому.
loginov

Сообщение #5 Дельфин » 21.11.2021, 07:39

Дякую, за такий варіант ігор, подивимось, як підуть. Бо в мережі дуже багато всього, але безкоштовне з хорошою якістю ігри тяжко знайти.
Дельфин

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 8 гостей

Индекс цитирования