CRM як обрати?

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 frontalka » 11.02.2022, 15:51

Добрий вечір. Є нагальна потреба у використанні CRM системи на моєму підприємстві, але ми невелике виробництво, тому не хотілось би платити шалені кошти за впровадження. Що обрати ?
frontalka
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #2 igrik » 11.02.2022, 15:52

Так зараз як би не багато різних, тому вибрати не так складно, читайте відгуки, та визначайтеся, яка вам найбільш підходить, може їсти навіть де пробний період-це чудова можливість зрозуміти, ваше чи ні.
igrik
С нами: 4 года 11 месяцев

Сообщение #3 night » 11.02.2022, 15:53

Не люблю різні нововведення, тому намагаюся у себе в компанії не вводити, як показує практика, все це працює добре до певного часу, потім виходить незрозуміло що. Ви самі, звичайно, вирішуйте, але я не ризикую такими речами.
night
Аватара
С нами: 5 лет 3 месяца

Сообщение #4 Жмеринка » 11.02.2022, 15:54

Доброго дня. Я сподіваюсь, Ви щось чули про Бітрікс24 i CRM https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php
Як на мене найпривабливіша CRM на ринку. Ні в якому разі не реклама, а просто особистий досвід.
Система використовує сучасні клауд рішення, автоматизує розсилку повідомлень та листів клієнтам, виконує маркетингову аналітику та має все необхідне для організаціЇ офісної праці фактично з нуля.
Календар, месенджер, відео дзвінки, інтернет магазин та взаємодія зі співробітникам - і все це фактично з коробки. Однозначний плюс та рекомендація для використання.
Жмеринка

Сообщение #5 Felodar » 17.05.2022, 07:00

Вот и я придерживался тех же критерий при выборе CRM, но еще поставил акцент на простоту и на функциональность. Изучал каждое предложение, которое рекомендовали в сети и более подробнее сделал акцент на данный вариант. Собственно выбором доволен, складской учет вывел на другой уровень, а интеграция с монобанком дала колоссальный прорыв, особенно при сотрудничестве с важными клиентами.
Felodar
С нами: 4 года 5 месяцев

Сообщение #6 elwin » 16.05.2023, 23:02

Недавно, мы начали использовать crm для удаленной работы компании https://perfectum.ua/services/remote-work . Благодаря этой CRM, нам удалось значительно увеличить эффективность взаимодействия наших сотрудников на удаленке. И результаты, с точки зрения КПД каждого сотрудника, значительно улучшились.
elwin
С нами: 3 года 6 месяцев

Сообщение #7 анжелия » 14.08.2023, 15:31

А ви не знаєте, де можна знайти програму для ветеринарних клінік і аптек? Я працюю у ветеринарній клініці, і нам потрібна програма, яка допоможе нам зберігати медичну інформацію про тварин і контролювати запаси ліків. Ми багато витрачаємо часу на пошук необхідної інформації і видачу рецептів.
анжелия
С нами: 2 года 9 месяцев

Сообщение #8 Жмеринка » 14.08.2023, 16:06

Ну так може варто звернути увагу на сайт Еnote.vet - це по-справжньому інноваційна програма для ветеринарних клінік і аптек https://enote.vet/ . Вона має всі потрібні функції, що тобі потрібні: ведення медичної картки пацієнта, планування візитів, облік медикаментів, формування фінансової звітності і багато іншого. Ця програма дозволяє автоматизувати усі процеси в клініці і значно спростить твою роботу.
Жмеринка

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 6 гостей

Индекс цитирования