жулька писал(а):Я проходив ректороманоскопію двічі, і кожен раз це було не так страшно, як я собі уявляв. Процедура швидка, основне — правильно підготуватися. Ускладнень у мене не було, але лікар попередив, що іноді можливі незначні кровотечі або дискомфорт. Найбільший страх у мене був перед самою процедурою, але все пройшло легко, лікарі були дуже професійними.
Ректороманоскопія — це доволі специфічна процедура, тому я шукав клініку, де б вона пройшла максимально комфортно. Друзі порекомендували "Добробут"
https://dobrobut.com/ua/services/c-rektoromanoskopia і я залишився дуже задоволений. Лікарі з величезним досвідом, відразу видно, що знають свою справу. Перед обстеженням мені все детально пояснили, відповіли на всі мої питання, що відразу зняло напругу.
Сам процес пройшов швидше, ніж я очікував, і без будь-якого дискомфорту. Результати я отримав швидко, а лікар дав чіткі рекомендації щодо подальших дій. Загалом, якщо вам потрібно зробити ректороманоскопію, сміливо звертайтесь до них. До того ж на їхньому сайті можна знайти всю детальну інформацію про процедуру, підготовку та можливі результати.