Де краще купувати книги

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 niksa » 05.02.2025, 08:14

Друзі, підкажіть хороший книжковий магазин в Україні, де реально знайти широкий вибір книг на будь-який смак? Хочеться якісного сервісу, нормальних цін і зручної доставки. Бажано, щоб були новинки та класика в одному місці. Де ви зазвичай купуєте книги? Що з останнього відкрили для себе?
niksa
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #2 frontalka » 05.02.2025, 08:26

Як справжній книголюб, я завжди прагну доповнювати свою бібліотеку якісними та цікавими виданнями. Останнім часом все частіше замовляю книги онлайн, адже це набагато зручніше, ніж бігати по магазинах у пошуках потрібного примірника. Нещодавно захотілося прочитати детективний роман «Токійський Зодіак» Содзі Сімади https://balka-book.com/ua/mirovoy_detektiv-1669/tokiyskiy_zodiak-112632 і я без жодних вагань обрала магазин Balka Book. По-перше, мене приємно здивувала 100% наявність книги, тоді як в інших магазинах її доводилося шукати. По-друге, ціни тут дійсно приємні – значно вигідніше, ніж у звичайних книгарнях. А ще величезний плюс – швидка доставка! Замовлення оформила за кілька хвилин, а вже наступного дня книга була в мене. Тепер насолоджуюся цією захопливою історією і точно знаю, що наступні книжкові покупки також зроблю саме тут.
frontalka
Аватара
С нами: 4 года 7 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 5 гостей

Индекс цитирования