Новини

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 potopa » 16.02.2022, 20:23

Усі знають, що у нас у країні зараз напружена ситуація, і не лише у нас. Зараз головне не піддаватися паніці та не читати те, що пишуть у соціальних мережах. Адже там багато чуток та брехні. Їм точно довіряти не можна. У них одна мета – зробити паніку. Я довіряю незалежним ресурсам новин, за всіма подіями стежу на сайті Новотека. Щодня читаю там новини. Стрічка постійно оновлюється, з'являються найактуальніші новини з різних новинних порталів. Тож, якщо хочете бути в курсі того, що відбувається в Україні та в усьому світі, тоді рекомендую стежити за новинами на цьому сайті.
Изображение
potopa
С нами: 4 года 2 месяца

Сообщение #2 TommyBravo » 14.03.2025, 08:25

Вельми вам вдячний за створення такої тематики, зараз вкрай важливо завжди перебувати в інформаційному просторі, тим паче, що події так швидко змінюються, що потрібен якісний новинний портал, котрий зможе завжди надавати тільки перевіренні та актуальні новини. Мені в цьому плані дуже пощастило, бо я завжди перебуваю у центрі подій з високоякісним новинним порталом Кyivtime https://kyivtime.co.ua/, котрий вже протягом довгого проміжку часу є моїм основним джерелом інформації. Кyivtime пропонує широкий спектр актуальних новин, аналітики та ексклюзивних матеріалів зі світу новин. Що в свою чергу надає переваги в розумінні новин та подій, тим самим завдяки йому, я можу більш об'єктивніше оцінювати новини.
TommyBravo
С нами: 1 год 3 месяца

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя

Индекс цитирования