Порадьте цікаву книгу

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Klava » 09.05.2023, 21:01

Дівчата, що ви читаєте, які цікаві книги, поділіться. Можливо я для себе, щось цікавого виберу з вашого асортименту, бо вже всю домашню бібліотеку перечитала. А вона у мене, на секундочку, не маленька:)
Klava
Аватара
С нами: 1 год 11 месяцев

Сообщение #2 Bellarossa » 09.05.2023, 21:27

Не можу сказати, що я багато читаю, хоча бувають такі дні, що робити нічого, правда, рідко, але бувають, то я сідаю за книгу, чи журнал. До речі, я тут днями знайшла один онлайн журнал: Новини України та світу з першоджерела - Clutch.net.ua clutch.net.ua дуже цікавий, як на мене. Якщо буде бажання, можете глянути, можливо вам сподобаэться. Там дуже багато інформації для жінок на різні теми, я добавила його собі в закладки і буду переглядати як буде час.
Bellarossa
Аватара

Сообщение #3 Gloriya » 09.05.2023, 21:35

Мені в принципі й читати ніколи, соромно зізнатися, але я вже й забула, коли востаннє читала, окрім, звичайно, дитячих казок.) Мені якось подруга порадила прочитати книгу Інферно, каже, дуже цікава, але я все ніяк не зберуся це зробити.
Gloriya
Аватара

Сообщение #4 Лапочка » 29.06.2023, 07:02

Привет! Я тоже люблю читать и много покупаю книг - как в электронном формате, так и в книжном. Сейчас вот еще на английскую литературу подсела. заказала себе полное собрание harry potter https://www.britishbook.ua/category/harry-potter/ на английском. Жду доставку из магазина Бритишбук. Давно хотела в оригинале эту книжку почитать. А вы такие истории любите?
Лапочка
Аватара
С нами: 5 лет 2 месяца

Сообщение #5 AliceFox » 03.07.2023, 00:07

Мені дуже сподобалася книга французької письменниці Аньєс Мартен-Люган "Щасливі люди читають книжки і п’ють каву", дуже сумна і красива історія жінки, яка після загибелі коханого чоловіка і доньки втрачає сенс існування. А взагалі, подивіться у книжковому інтернет-магазин RIDMI, тут https://ridmi.com.ua/ багато цікавих книг, а за кодом WOW2023 можна ще і знижку непогану отримати, приємний бонус)))
AliceFox
Аватара
С нами: 4 года 5 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя

Индекс цитирования