Підкажіть

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Kisichka » 20.04.2023, 07:34

Розкажіть мені, де саме можна купити військові штани оптом? Буду вдячна за коментарі із цього приводу, бо для мене питання є зараз важливим. Сподіваюся, що відпишетеся та проконсультуєте із цього приводу.
Kisichka
Аватара
С нами: 2 года 9 месяцев

Сообщение #2 Сонька » 20.04.2023, 11:13

Знайомі емоції, бо я сама пошуки вела в інтернеті і тому, закортіло відписатися та проконсультувати вас із цього приводу. Почніть своє знайомство з каталогом вже через хвилинку, на сторінці https://voenmag.com.ua/ua/g110410326-shtany військові штани можна обрати та купити онлайн. Гарна ідея, не треба зайвий раз кудись іти, або ж їхати – усі питання вирішуються по телефону, або ж у режимі переписки з робітником контори. Сама так роблю, бо мені більш за усе подобається відкривати нові торгові площадки для подальшої співпраці з ними. І вам раджу силки на такі сайти собі кудись кидати, бо вони ще знадобляться.
Сонька
Аватара
С нами: 2 года 9 месяцев

Сообщение #3 СьюзиЯ » 27.09.2023, 21:51

Лучше выбрать военторг для заказа

Добавлено спустя 52 секунды:
Вы можете приобрести оптом в армейском интернет-магазине UNIT военные штаны https://unit.kiev.ua/odezhda/bryuki/takticheskie-bryuki/ . Здесь представлен огромный ассортимент одежды для военных и тех, кто ценит тактический стиль. Я сама приобретала здесь тактические штаны, и качество и выбор меня приятно удивили. Рекомендую посетить этот магазин для покупки военной одежды оптом.
Изображение
СьюзиЯ
С нами: 4 года 8 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 28 гостей

Индекс цитирования