Вибір рому в Україні

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 жулька » 24.04.2024, 14:26

У моєму житті я скуштував безліч різних напоїв, але ром мені так і не довелося скуштувати. Було б чудово, якби ви порекомендували мені якийсь по-справжньому смачний ром і дали б мені підказку про те, де його можна придбати за вигідною ціною.
жулька
Аватара
С нами: 4 года 8 месяцев

Сообщение #2 makoce » 24.04.2024, 14:27

Мені дуже подобається ром, проте я не вживаю його в чистому вигляді, а волію змішувати його з колою і додавати лід. У магазині представлено багато різних сортів рому, але у мене є один фаворит, який я найчастіше купую. Якщо цікаво, я можу поділитися посиланням на магазин, де зазвичай купую цей напій.
makoce
С нами: 3 года 1 месяц

Сообщение #3 жулька » 24.04.2024, 14:28

Ти вже спробував ром, а я тільки замислююсь про це. Може, в тебе є рекомендації щодо того рому, який справді варто спробувати? Також, якщо у тебе є інформація про місце, де його можна придбати, я буду вдячна за підказку.
жулька
Аватара
С нами: 4 года 8 месяцев

Сообщение #4 makoce » 24.04.2024, 14:30

Існує різноманітність видів рому, але мій кращий варіант – це темний ром. Якщо говорити про моїх фаворитів, то я особливо насолоджуюся ромом Captain Morgan Dark, який має 40% міцності та об'ємом 0,7 літра https://maudau.com.ua/category/rom/product_brand=captain-morgan і я зазвичай замовляю його через інтернет-магазин Maudau.

Ром Captain Morgan Dark створюється на основі ретельно спеціальної суміші вишуканих карибських ромів та екзотичних спецій, які надають йому свій характерний, насичений та "темний" смак. У його багатому смаку можна розглянути відтінки карамелі, витриманого дуба, солодкого темно-коричневого цукру, густих ірисок та стиглого банана. Подача цього напою з льодом надає йому особливого смаку.

Изображение
makoce
С нами: 3 года 1 месяц

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: elwin и 4 гостя

Индекс цитирования