Конвекційна піч

Список форумов Форум сайта "Учет и налоги" Всякое-разное

Описание: Здесь публикуем темы, не подходящие к другим разделам форума сайта "Учет и налоги"
Правила форума: Публикация постов в непрофильных разделах - бан с удалением поста.
Посты про профурсеток, aзинo777, изготовление дипломов или на ceкс-тематику - будут удаляться, авторы - банится навечно.

Сообщение #1 Ivanna » 18.09.2022, 13:43

Всім привіт! Мені потрібна термінова допомога! Мені потрібно придбати, бажано не дуже дорогу, конвекційну піч для міні-пекарні. Бажано три-чотири листа, не менше. Рекомендують перевірений магазин і надійну, також перевірену часом модель печі. Дякую!
Ivanna
С нами: 4 года 2 месяца

Сообщение #2 Samanta » 19.09.2022, 13:12

І вам привіт! Рекомендую звернути увагу на устаткування такого бренду, як Unox. Це конвекційні печі, шафи для расстойки, дека пекарні з алюмінію, перфоровані, під багети і навіть миючі засоби хорошої професійної якості. Рекомендую робити замовлення саме на сайті офіційного дистриб'ютора компанії Unox. Можу дати вам посилання, якщо потрібно. А якщо вже рекомендувати якусь конкретну модель, то раджу купити Конвектомат Unox XFT 133 Він якраз розрахований на чотири дека. Перевірена особисто і дуже якісна річ.
Samanta
С нами: 2 года 10 месяцев

Сообщение #3 Dassty » 19.08.2023, 11:06

Спасибо за подсказку. Как раз ищем хороший пароконвектомат в кафе.
Dassty
С нами: 2 года 1 месяц

Сообщение #4 Fktrc » 20.08.2023, 07:26

Можу вам порекомендувати один магазин https://eto-za.com.ua/parokonvektsiini-pechi/ Якраз цей магазин може надати гарний вибір якісного обладнання для ресторанів. Я сам колись відкривав кафе, звертався саме до цього магазину. Там хороші ціни та швидка доставка, тому рекомендую вам саме його.
Fktrc
С нами: 2 года 11 месяцев

Сообщение #5 ClaudiaBlinova » 03.09.2023, 22:09

Привіт всім. Конвекційна піч - це реально потрібна річ. Я вже давно придбала й користуюсь часто. Я просто дуже люблю готувати. До речі, чи знаєте, як зробити сирники з манкою ? На щастя, я відкрила для себе цей чудовий ресурс і тепер готую тільки по цим рецептам. Так от, я знайшла просте й вишукане приготування пухких сирників із манкою. Це неймовірно смачно. Найбільше мені подобається, що тут є покроковий рецепт.
ClaudiaBlinova
С нами: 1 год 8 месяцев

Сообщение #6 Flitz » 09.10.2023, 07:08

Я для кафешки планирую заказывать много оборудования.
Кофейная машина
Кухонная плита
Холодильники и морозильные камеры
Микроволновая печь
Посудомоечная машина
Мясорубка и миксер
Тостер или гриль
Кофемолка
Барная стойка и барное оборудование
Мебель
Кассовый аппарат
И нужно не забыть мелочи, типа как стол из нержавейки с мойкой https://dsto.com.ua/stoli_proizvodstvennie и стеллажи из нержавеющей стали.
И это только базовый список оборудования.
Flitz
Аватара
С нами: 4 года 7 месяцев

Вернуться в Всякое-разное

Кто сейчас на сайте (по активности за 5 минут)

Сейчас этот форум просматривают: 6 гостей

Индекс цитирования